21 sep. 2011

Random: Pan porn!


Oh ik kan hier toch zo van genieten he; als ik dan eindelijk de 'pan' van een product heb geraakt! Het zijn misschien niet heel veel producten, maar deze gebruik ik wel heel erg veel! Obviously, haha!


Bovenaan mijn Gosh 'Duet Eye Shadow' in D81 Golden/Chocolate. Nu ik 's ochtends maar weinig tijd heb om me uitgebreid op te maken, gebruik ik dit duo bijna dagelijks! Ik doe Golden over mijn hele bewegende ooglid en Chocolate in de crease, simple as that!

Daarnaast vind je de Essence Soft Matt Eyeshadow in 02 Satin Matt. Dit is echt zo'n typische 'huidskleur' kleur, maar dan nét nog even mooier. Er zit een hele mooie subtiele glans in. Ook erg handig om als een soort basis kleur te gebruiken!

Next up een van de welbekende Vaseline 'tinnetjes' in de originele variant. Ik ben stiekem best heel trots dat ik deze bijna heb opgemaakt, omdat ik echt een sh*tload aan lippenbalsems heb, haha!

Onderaan een Bourjois Trio, waarvan ik de naam niet eens meer weet! Ik heb dit oogschaduwpaletje als klein Marijketje eens van mama gejat (haha) en heb deze zo ontzettend veel gebruikt.. De deksel mist zelfs! Deze gebruikte ik vooral toen ik nog niet zo 'into' make-up was, lekker snel en makkelijk!

Dan nog mijn überfijne Maybelline Dream Matte Mousse foundation in de kleur 010 Ivory! Dit is echt al de vierde of vijfde die ik hiervan heb gekocht (zomers gebruikte ik altijd 020 trouwens). Ik heb deze foundation jarenlang met veel liefde en plezier gebruikt, maar tegenwoordig gebruik ik echt allemaal verschillende soorten foundation, van Gosh tot Essence. Deze laat ik dus ook wel een beetje links liggen, maar hij blijft enorm fijn!


Ik heb echt een 'huuuuge' pan geraakt in mijn Rimmel Stay Matte Powder in 003 Peach Glow! Evenals de Maybelline foundation gebruik ik dit poedertje al jaren. Werkt perfect; matteert de huid en maakt hem mooi egaal en zacht.

Een van mijn favoriete blushes is deze Catrice Mineral Soft Powder Rouge in 110 Coral Sand. Wat mij betreft echt de perfecte peachy blush! Ik baal echt heel erg dat deze uit het assortiment is gehaald! Ik doe er nu dan ook extra zuinig en voorzichtig mee, haha!

Als laatst nog deze Maybelline Expert Wear blush in 53 Sweetheart Rose. Ook weer zo'n product wat ik al drie keer eerder heb gekocht. Stamt ook uit de tijd dat ik nog niet zo uitgebreid met make-up bezig was.. Ik droeg deze echt elke dag, haha. De laatste tijd ben ik steeds minder fan van roze blush, ik hou nu meer van coraal/peachy kleurtjes!


Maken jullie vaak make-up producten op? En zoja, welke? :)