16 jul. 2011

Tips 'n tricks: Hema Eyeshadow BaseJullie kennen vast allemaal de Hema Eyeshadow Base wel. De een is er lyrisch over en de ander vindt hem wel 'mwah'. Al hoe goed hij zijn werk misschien ook doet, hij is erg vervelend in gebruik. Er komt namelijk amper product uit de verpakking! Ik heb hiervoor een hele simpele oplossing..

Wat heb je nodig: Een mesje of een schaar (op eigen risico folks!)Met (in mijn geval de schaar) klem je de Eyeshadow Base tussen de twee uiteinden van de schaar en wrik je deze tussen het randje van de stopper en de verpakking zelf. Vervolgens probeer je de schaar met de stopper er tussen in omhoog te duwen. Het is even wat gedoe, maar als je lang genoeg wrikt zul je zien dat na een tijdje de stopper langzaam aan omhoog begint te komen. Als er genoeg ruimte tussen de stopper en de verpakking zelf is gekomen kun je hem er gemakkelijk uittrekken met je duim en wijsvinger.

Voortaan komt er dus gewoon genoeg product met de applicator mee naar buiten! Pas natuurlijk wel op dat je geen klodders oogschaduwbasis op je ogen smeert..And dat is het! Simple as that, huh? 

Q: Gaan jullie dit zelf ook proberen met jullie Hema Eyeshadow Base?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een comment achterlaat, thanks!

- Graag commenten in ABN
- Spam wordt niƩt gewaardeerd
- Je website zet je in het daarvoor bestemde hokje :)
- Hou de comments netjes, ook naar elkaar!